لیست مقایسه ملزومات مادر و کودک
مشخصات کلی
-
مناسب برای
-
-
تنوع رنگ
-
-
رده سنی
-
کودکانکودکان 6 تا 12 سالیک سال به بالاکودکاناز بدو تولدکودکان و بزرگسالانیک سالگی به بالابانوان باردار و شیردهکودکان
-
کشور تولیدکننده
-
ایرانایرانایرانایران تحت لیسانس فاسکا بلژیکایرانایران تحت لسانس هلندایرانایران تحت لیسانس آلمانایران تحت لیسانس هلندایران
-
حجم
-
400 گرم250 میل400گرم۷۵ گرم400 گرم۳۰ میل400 گرم۴۰۰ گرم200 گرم
-
کاربرد
-
شوینده لباسپیشگیری از عرق سوز شدنکنترل خارش و قرمزیبهبود کیفیت و کمیت شـیر مادر در دوره شیردهی
-
جنس
-
پی وی سی
-
تعداد در بسته
-
-
حاوی
-
-
عصاره
-
-
سفید کننده
-
-
ضد حساسیت
-
-
ضد پوسیدگی
-
-
ضد باکتری
-
-
محافظ مینای دندان
-
-
میزان زبری برس
-
-
طعم
-
توت فرنگیوانیل
-
سایز
-
-
درپوش
-
-
سایر مشخصات
-
کمک به حفظ سلامت دندانهای شیری و دائمی
دارای طعم توت فرنگی
حاوی فلوراید 05/0 %
بدون الکلحاوی نوکلئوتیدها برای انتقال انرژی در بدن، بهبود وضعیت روده پس از فرآیند اسهال، ساختار و عملکرد مطلوب کبد
حاوی امگا 3 و امگا 6 برای محافظت در برابر فرآیندهای التهابی و کیفیت بهتر پوست و مو و ترمیم زخم ها
پره بیوتیک های GOS و FOS جهت افزایش محافظت در برابر عفونت و آلرژی و سیستم ایمنی نوزاد
دارای اسیدهای چرب DHA و AA برای تکامل سیستم مغزی، بینایی و ایمنی کودک
غنی شده با آهن، دارای نسبت مناسب آهن به ویتامین C
فاقد ساکارز و گلوتن مناسب بیماران سلیاکی
مخصوص شیرخواران از یک سالگی به بعد تا 3 سال- حاوی پروتئین وی هیدرولیز شده، اسید های چرب ضروری، پره بیوتیک و نوکلئوتید
- کاهش خطر حساسیت ( ولی نباید برای درمان حساسیت شیر گاو مورد استفاده قرار گیرد )
- مناسب برای توسعه سیستم ایمنی و رشد
- دارای ویتامین ها و مواد معدنی مهمحاوی مواد غذایی کلیدی برای رشد و پیشرفت سالم
حاوی پره بیوتیک، امگا 3، امگا 6 و نوکلئوتیدها
غنی شده با آهن، کلسیم و ویتامین D
فاقد گلوتن، سوکروز و مواد نگهدارنده
همراه با غذای کمکی، جهت تامین تمام مواد مغذی مورد نیاز برای رشد طبیعی پایان سال اول و در نیمه اول سال دوم زندگی کودک
مورد استفاده بعنوان رژیم ترکیبی همراه با غذای اصلی از سن 1 سالگی به بعد
مناسب شیر خواران 1 سال به بعدمناسب برای بانوان باردار و شیرده
حاوی آهن و اسید فولیک، کلسیم، ویتامین د و اسید سیالیک
تامین نیازهای مادر و جنـین در دوره بارداری
بهبود کیفیت و کمیت شـیر مادر در دوره شیردهی